Monday, February 7, 2011

hajat yang kesampaian

salam semua
hepi good moning to all
hahahahah
pasal eh...semacam jer hepi sekarang neh
along kate dalam hati aku dah ade bunga2
ye ker
hahahahah
Alhamdulillah....
ok dah tak nak citer pasal tu
nanti jauh nau lari topik aku neh
melalut ntah kemana plak kang
huhuhu

ok terus ke point utama
hahahahaha
skema jer kan
macam ni
kan aku ade bagitahu korang aku ade rindu kat anak buah aku
alahhhh budak nia tu
huhhhhhhhhhh
nasib lah cuti raya cina baru ni dia balik kampung
so menari2 lah aku kegembiraan
hahahah
besttttt korang
dokong2 budak gebu ni
siap kiss2 lagi tau
auuuuu
apakah makne tu
hahahahhahaa
gatal dah ni....:P
ni lah rania yer korang
siyesssss
aku kan mase sampai umah mak sedara aku tu
terus cari nia
sepupu aku apa lagi
laju jer hulur anak die kat aku
suke suke hahahaha
baik sangat budok tu
ko gomol banyak mane pun
senyum je manjang
ko gelak die gelak
ko marah pun die gelak
boleh????
hahahahaha
eiiii rase tak puas ok main2 ngan budak bam bam tu
ye lah semalam dia dah balik kuantan
ntah bile lah leh jumpe lagi :(
huhuhuhu
sedih disitu

kepada abangku merangkap sepupu ku
balik lah selalu yer
aku dah jatuh sayang gile kat rania ni
huhuhuhu

nah aku kasik tengok lagi gambar aku ngan budak gomuk ni


ko tengok bibir rania tu
cekci kan
hahahaha
tu yang suke kiss2 die tu
hahahahah
nasib lah ko nia dapat mak adah amacam ni
anak2 buah aku panggil mak adah ok
harap maklum
heheheh
sian budak ni aku kerjakan
siap2 pakse2 lagi ambik gambar
hahahaha



cakkkkkkkkkk
ololololololo
comey nye mu ni nia

ni video pengkhianatan aku kat nia ok
aku suke tgk die mengensot
ala2 tentera ok
kate mak ayah tentera
so anak pun dah terkenan
hahahahah
opsssssssss sori mama nia
hahaha....
tak caye korang tengok
abaikan suara langsuir tu eh
hahahaha


video

amacam best tak
hahahaha

ketawa banyak2 leh rase bahagia jer kan
hahahaha

mood hepi good lucky

miss someone actually :P

No comments:

Post a Comment

komen sikit :)