Wednesday, July 11, 2018

raya unit PPS PADHT

seperti yang dibagitahu malam semalam... hari ni kat opis ade jamuan raya kat bahagian penguatkuasa syariah...ape lagiii aku...melantak bagaikan tak ingattttt...hahahah... rasenye mase raya unit aku sendiri baru ni..tak de lah makan beriya beno, tapi ari ni amat menggerunkan hehehhe...
macamkan best sangat tadi beraya ... macam tak puas nak raya weyyy.... dan bagi aku, jamuan tadi sangat berjaya...siap ade tema bagai,,,pasang pelamin untuk bergambar,,,staff2 unit pps pun spoting jer berseragam...i is jelesss disitu...napak gaya kene lawan tahun depan ni... hahahaha


kan dah kate...beraya bukan main...ni lah member kat opis aku...yang tengah tu boss i yerrr


ni wanita katam unit pps...nak kene tangkap try lah buat salah yer... tq tuan rumah atas layanan yang baik sngat tadi....



ni pelamin nan indah...rajin sangat diorang ninggg...kalu aku koserrrr sangat hahhaha


round ke 2 ni...round pertama lupa nak ambik pic...satey 2 batang lemang seketu nasi impit 23 ketul rendang sikit n spagetti sikit :)


round ke tiga mee hoon sup zamri...so sedap...

 round ke empat...mee hoon goreng kerepok keping n spagetti again... cannot move on la spagetti dia... plisss la,,, spagetti tuna kot..


round 5...koktaillll...nyumnyumnyummmm.... sengeh perut dah tapi belum insap lagi...ku bawak turun makanan kat bawah..


round ke enam...pengat jagung coklat kek tu dah 2 round ku makan... m kacamg 2 3 bijikkk... ya ampunnnn....hahahaha


n ni lastttt round...dalam pukul 1.00 tgh baru kumakan.... nasi kabuli ngan gulai ayam pencen...

wahhhh bahagia perut aku ari ni....

esok raya lagi...last kat opissss....kat unit pentadbiran...wait n see ya.... harap tiada kepelbagaian makanan la...sebab nanti ku tak dapat mengawal diri dari memakan kepelbagaian makanan itu hahhahaha.....:p:p:p

Tuesday, July 10, 2018

puasa ganti

hai semua...selamat malam,amboi buang tabiat kah aku bila mengupdate blog tengah - tengah malm ni,,, dikala mata minta dikatup...tapi ku gagahi jugak sementara kemudahan ade ni... tak de apa yang menarik pun sebenarnya,just nak kongsi cerita ganti puasa tahun ni jer. Alhamdulillah aku dah selesai ganti puasa selama 10 hari...hambikkkk kau...dan ade lagi baki 2 hari...inshaAllah minggu depan aku langsaikan... bukan ape, esok dan luse kat opis aku masih ade raya lagi 2 hari...soo kita tangguhkan dulu proses mengganti...kita raikan hari raya sesama dihujung hujung syawal ni. bak kata sorang ustaz kat tempat kerja ni,,, tak puasa ganti lagi  pun takpe kalo niat hati ingin meraikan... jadi kita memilih meraikan ...spoting la sikit...bukannye selalu dapat makan2 ngan rakan2 sekerja ni....

ni lauk ganti puase day 9...ntah kenapa terasa nak makan sayur taugeh...sedangkan selama ni, aku leh nangis kalo tergigit taugeh dalam mee sup...eiiiii tak suke rase dia,, hanya golongan seperti aku je paham macam mane rase bile tergigit...tapi kelmaring teringin beno nak makan,,,nak goreng,, makan terhasilah... aku ade jugak terpikir, kenapa dengan aku??? aku cakap ngan asben, dia plak jawab,,,pembawakan baby...ehhhhh...apadaaaaa jawapan dia... kalu ye Alhamdulillah.... kalu dok pun aku ok jerrrr...kate2 tu kan doa....ye dokkkk...tapi lepas makan bangun pagi tadi semacam jerrr...kate rakan sekerja taugeh memang tak sesuai untuk aku......ermmmm kompiusssss



ni plak lauk tadi day 10....lauk simple2 jer,,, singgang pedas ikan baong tu mak mertua aku bagi... syukurrrr...tak yah buat lauk kuah kuah bagai... hahahha......daging goreng tu subuh subuh lagi aku dah masak... balik tadi aku just panas kan dan goreng ikan n sayur jer,,,senang kan...


seee..... tak pernah katakan tidak pada makanan.... bagus jugak...tak delah pembaziran ...
dua orang pun ok jer...dan tak rugi pun masak...lain orang lain pandangan... jadi atas keselesaan masing masing la yerrr


harap  harap lepas ni akan ade cerita lagi..harap harap la...
selamat malam semua...semoga rehat cukup2...dan kita bangun esok beribu kebaikan mennti untuk kita semua..inshaAllah... :)

Saturday, July 7, 2018

Raya 2018

salam semua...Alhamdulillah sekali lagi dapat menyambut hari lebaran yang membahagiakan bersama insan-insan tersayang. Aku dan suami masih seperti biasa,,,masih balik kampung untuk beraya ngan mak ayah...adik beradik dan sanak saudara semua.


tahun ni giliran beraya kat rumah mertua...maka banyak lah aku ngan suami bergambo hehehe... kalu kat rumah mak tersibuk kesana kemari ajerrr...maklumlah... aku kan anak sulong... so tanggungjawab tu lebeyyy la sikit... nasibbb daaa...dan jangan terkejut, tahun depan punye tema raya pun laki aku dah pilih tau... dia tu memang over sikit bab melawa...aku perati jer perangai tu...macamkan hensem sangat kan :p... but i likeeee jerrr hahahh

inshaAllah lepas ni aku akan rajin sikit mengupdate blog ni... tapi aku tak janji jugak lah... :)

byeeee...

Saturday, September 30, 2017

masih ade disini

salam semua...apa khabar,,,harap pada yang membaca dan anda diluar sana sihat2 jer yer
saya alhamdulillah...masih sama seperti dulu,,masih dikurniakan nikmat kesihatan yang baik nikmat kebahagian yang tidak boleh dipersia siakan ....alhamdulillah untuk semua kurniaan...
rasenye dah lama sungguh saya tak menulis (asyik ulang ayat ni sebab tak nak rase bersalah)..
bukan tak mahu menulis...tapi kadang kesuntukan masa, tambahan pula saya hanya betul2 free di malam hari sahaja... rutin mingguan saya, kalo tidak pulang ke kampung pun, mase mmg terisi dengan program program kesukarelaan jer :P..
hidup macam tu lah kawan2 sekalian... adekalanya kita rase gembira rasa bangga dengan hidup ni, dengan apa yang kita ada,,, kadang kadang pula kita merasakan diri kita ni sangat tidak berguna pada sapa-sapa... but bagi saya kita kene pandai2 lah balancekan perasaan yang hadir ni dalam diri kita,,, semua rase mesti ade,,tapi kate orang pandai pandai lah bawak diri...hehehhe
soooo...banyak cerita banyak kejadian yang berlaku sepanjang saya tak update blog ni,,, tapi tak tahu dari mane nak mula dulu,,,immm so buntu you,,,ni nak menulis pun pakse2 otak ni kerah idea,,,nak bagi ayat2 yang best dibaca,,, tapi masih aku rase tak best,,,haaaa tu dah mari peel uduh, tak yakin dengan diri sendiri tuh,,,, huhuhuh,,,

ehhhh...sebelum terlupa,,,dua hari lepas adalah hari anniversarry saya dan suami yang ke lima... alhamdulillah, dah 5 tahun dah aku dan suami berjaya hidup bersama. sepanjang tempoh ni, rasenya banyak sangat dah perkara yang indah dan tak indah kami lalui, walau kadang kala kehidupan serta hubungan suami isteri ni ade pasang dan surutnye,,,ade jatuh dan bangunnye...Alhamdulillah kami masih bertahan mempertahankan hubungan ni. ujian yang paling besar buat kami sekarang ni ialah zuriat. ya sepanjang 5 tahun ni,,,saya belum sekali pun menunjukkan tanda - tanda nk ngandung, ntah lah...mungkin belum rezeki saya dan suami,,, saya dah pergi jumpe doktor, makan ubat2 supplement, jumpe bidan,,,tapi rezeki belum berpihak pada saya... saya redha dan saya masih positif menunggu. saya percaya, rezeki saya tetap ade, tapi mungkin saya diberi sedikit masa untuk menunggu zuriat yang saya dan suami impikan nimmm.... sabo jelah... dan saya masih mampu tersenyum...cume jangan lah ade yang mempertikaikan perkara ni yer,,,sbb kadang saya ni boleh terima kadang ku mari jgk perangai hudussss hahahahha.... doakan kebahagaian kami  berdua yer kawan2... kalopun rezeki anak belum saya ade,,,doakan lah saya bahagia bersama yerrr....




tq abang untuk 5 tahun yang terindah ini,,, mari lah sama sama kita berpimpin tangan untuk kehidupan kita dimasa - masa akan datang....


Thursday, April 13, 2017

VIETNAM 30 MAC- 1 APRIL 2017

salam...lama tidak bersiaran
cume nak tempek gambo mase gi sana jer dulu
lain2 cerita lepas ni lah yer
gambo tak banyak
cukuplah sekadar nak lepaskan kerinduan pada blog kesayangan ni

cumenye nak bagitahu
trip saya dan suami kesana memberi satu pengajaran yang cukup bermakna
yang tu saya akan coretkan pada satu entry istimewa nanti
inshaAllah...





semoga lepas ni...masih diberikan ruang peluang serta dikurniakan rezeki yang lebih untuk saya jejak lagi bumi vietnam bersama suami tersayang
semua yang terjadi ade hikmahnya
kita hanya merancang tetapi perancangan tuhan itu adalah yang terbaik
Alhamdulillah....

untuk suamiku tersayang
awak dah buktikan...awak terbaik dimata saya...
lap u sayang

Wednesday, March 8, 2017

lemau

salam semua
salam hari rabu
harap2 korang semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya
kondisi tubuh badan aku 2 3 ari ni agak dalam keadaan yang tidak berapa baik
cuti ahad baru ni pun..memerap kat umah je dek kerana tubuh yang sakit sane...sakit sini
dah rupe tua sangat badan ni...tu belum beranak pinak lagi tu..
ceritanya badan2 sakit ni aku syak aku kerja keras sangat tolong mak aku kemas rumah
minggu lepas mak aku ade buat makan untuk program anak angkat kat kampung tu
aku pun balik lah membantu mane yang patut...tak sampai ati plak kan tengok orang tua kita buat sendiri semua mende...dan hari sabtu tu last masak2...aku pun cuci semua periuk belanga pinggang mangkuk yang diguna sepanjang 3 hari tu
aku basuh sorang2 ok...periuk saje ade dalam 5 biji kot...betul tak tipu
pinggang mangkuk dan besen2 tak yah cerita lah
mase buat kerja tu tak terasa pun sakit badan neh,,,pastu lepas rehat2 baru lah terasa
sakit sana sini...hoiiii...salah diri sendiri jugak sebenarnya
kalo dan buat kerja..aku akan buat sungguh sungguh atau dalam bahasa teganu ni...aku "menebeng"
sudahnya badan sendiri yang merana
pas badan2 sakit tu terus dapat sakit tekak ngan batuk dan hidung pun tersumbat jerrrr
nyampah sangat2...semua jadi tak kene...makan pun tak terasa apa rase
part tu paling sakit hati huhuhuhuhu...dah kita ni dasar suka makan...sedihnyerrr bile jadi macam ni
ni aku tak ngadu lagi kat mak aku...kalo tak dah membebel berkarun karun ni...
redho je lah....i tolong u jugak mak wehhhh...hehehhehe

bile diri rase lemau ni...semua bende pun rase malas nak buat
sampai nak keluar beli makanan pun malas...boleh???

hehehhee...tak pelah selagi boleh berbakti untuk orang2 yang kita sayang...apa salahnye kita berkorban sikit kan....atas kebijaksanaan masing masing lah untuk handle emosi diri sendiri bila dah jadi macam i ni...byeeee

Thursday, March 2, 2017

khamis hari yang dinanti

salam semua
saya pasti mane2 pekerja pun macam saya
yang berada di terengganu la
hari khamis semestinya hari yang dinanti
sebab yang pertama boleh balik awal
yang kedua...pastinye esok holiday hehehehe
so saya pun senyum lah sampai ke telinga...
esok dan lusa dah ade planning bersama keluarga
minggu ni turn rumah mak saya
jadi esok pagi2 kami berangkat balik lah ke kampung halamanku yang tercinta
sebab ape balik awal pagi???
mak saya dah sound dan pesan awal2 dah...balik awal2 pagi
ade lah tu keje yang menantiiiii...

ni semnentara menunggu waktu rehat
boleh lah jenguk2 blog sekejap
terpikir2 nak masak apa balik nanti
dah seminggu dapo kat rumah tu tak berasap
ade je keje lepas balik keje
sudahnya makan kedai je lah
setakat dua mulut ni ok lagi
dah ramai nanti tak tahu lah
dan kalo hari2 macam ni
botak lah kepala i laki bini...

tengah-tengah dok manaip ni
teringat plak kat sorang member
katanya dia badmood
ye lah mood ni kadang-kadang sukar dijangka
kadang hari ni kita kata kita ok bila ade yang bergurau
tapi adekalanya bila gurauan yang tidak melampau pun boleh buat kita terasa
jadi berhati hatilah dalam berkata-kata walaupun kadang2 kata2 itu bukan lah niat untuk menyakitkan hati orang lain
tapi emosi pun kita kene jaga
walau sepenat mane pun kita...semarah manepun kita
jagalah emosi kita
berkata memang mudah
tapi nak realisasikan apa yang dikata tu payah kan....

salam hari khamis semua...semoga kita semua berada dalam redha allah hendaknya...

Monday, February 27, 2017

februari dah hampir kehujungnya

sedar tak sedar esok dah hari terakhir dalam bulan 2
sekejap sangat kan masa berlalu pergi
alhamdulillah masih diberi kekuatan untuk mencari rezeki untuk keluarga
masih diberikan nikmat kebahagiaan disisi orang2 yang kita sayang
masih diberikan nikmat kesihatan untuk meneruskan kehidupan yang penuh ranjau dan duri

awak2 semua macam mane
harap2 ok lah yer...saya macam biasa lah
hari2 bangun pagi,siap2 pegi kerja
petang kang balik kerja masak2 makan malam n then rehat sampai lah esok plak berbalik pada rutin yang sama
hari khamis atau jumaat...siap2 nk balik kampung
kalo minggu ni balik rumah mak ayah aku
next week balik rumah parents in law aku plak
dan kalo minggu tu ade program luar,,,aku tak balik mane2 lah
stay kat umah sewa jerrrr
by the way...nilah rutin hidup aku kini
dan aku gembira dan bahagia melaluinye
alhamdulillah...


ni gambar mase ari apa ntah
suami kate tak nak makan nasi...jadi terhasillah lempeng bodoh ni
hahaha
licin jugak..sbb bodoh2 lempeng ni dicicah dengan gulai daging
yang tak sedap mane pun jadi sedap
ade orang tu kate nak diet...tapi kalo dah 3 4 keping makan...dikire diet lagi tak???

so jawab sendiri lah yer sayang...

ok..tu je nak bercerita..,,

bye.

Monday, February 20, 2017

semangat yang hilang

salam tengah hari semua
aku baru je siap 2 3 kerja kat opis ni
tapi hari ni rase tak semangat jer nak buat kerja
ntah lah...kalo semalam boleh lah dikatakan hari ahad
memang malas lah sebab jumaat sabtu cuti
patutnya hari ni dah elok ceria bersemangat nak buat kerja
tapi ntah kemana menghilang semangat ni

ni pun aku tak kompem,,,aku hilang semangat ke aku malas ni
hahahaahha
ke sebab berat badan berlebihan sangat sekarang ni
yang buat aku jadi malas semacam jer ni
hurmmmm akak tak sureeeee lahhhh

harap2 lepas rehat ni aku lebih semangat,,lebih kompiden...lebih ceria


harap2 la...

Wednesday, February 15, 2017

TB- happy belated bufday for me

happy 31 birthday for me
harap yang baik2 je untuk diri ini
tq pada yang pernah hadir dalam hidup saya
yang membuatkan hidup saya selama 31 tahun ni bahagia selalu...





tua dah saya ni...

###tetiba kan

Tuesday, August 16, 2016

pelbagai alasan kottttt...

salam semuaaaaa......hallluuuuuuuuuuuuu
owhhh...saya masih ade k
hahahaha...kot2 kemana tuan tanah menghilang sejak dua menjak ni
ade jer sebenarnya...tapi lately i busy sangat
balik balik tu je alasan kan
huhhuhuh...tapi betul,,,aku memang bz sekarang ni
aku tak tahu lah ade sebelum2 aku keje gomen ni
orang kata...keje gomen tak banyak keje
keje dok saje2 jerrr...
yeke????
sepanjang setahun lebih ni berkhidmat dalam gomen ni
rase tak de lagi mase nak dok saje saje...
kadang2 bawak ke rumah keje yang tak siap
atau keje yang urgent..
kerja kalah yang berpangkat bos2 ni hahahaha
harap2 cepat2 lah dapat APC...
verangannnnn........
ehhhhh...aku dah macam terbebel bebel plak ni...

satu lagi sebab blog ni sunyi jap sebab aku MALASSSS
malas sangat2 tau
aku tabik mane2 blogger yang ade anak  2 3 orang
dengan keje lagi
dengan bisness lagi
tapi still berupdate blog diorang
yang aku ni kenape malas sangat pun aku tak tahu
mungkin faktor makan terlalu banyak kot
sampai penyakit2 malas datang menyerangggg

tengokkk...saje mencipta alasan lagiiiiii

daaaaaaaaaaaaaa....

Thursday, July 14, 2016

BBQ Pengerat Silaturahim

lagi cerita raya ok...
harap2 korang tak bosan lah yer
kebiasaan rutin setiap tahun family besar aku akan buat BBQ
alaaaa...bako2 ayam kekdahnya
tapi tahun ni up sikit la kita bako kambing :(
eiiiii tak sukenye aku...

bukan ape aku tak suke
sebabnye aku tak makan kambing
tu yang rase sadisss sikit tu
kebetulan bbq plak buat pada raya ke 3
jadi stok ayam kurang lah
so...aku pun makan lah ape2 yang ade

majlis ni kiotang buat kat rumah mak sedara aku
tak boleh lah buat kat rumah aku...sebab dekat sangat jiran tetangga
kan terbau-bau plak aroma kambing tu
susah plak
so kitorang decide buat lah kat rumah mak sedara aku jauh sikit dari rumah orang

malam tu mane2 yang penggemar kambing makan lah sepuasa hati
gile 20 kg cek su aku beli
egatkan dah tak habis
tapi habis gak lah finally...
hehehehe
dasar kedarah semuanyeeee...


ni barisan cleaner 
ajk kebersihan 
hahahha
habis rumah mak sedara kitorang sental
sampaikan ade yang kate rumah mak sedara aku tu bersih luar biasa jer malam tu 
hahahaha
perli mak cik aku lah tuuuu..


ni keluarga besar aku
anak beranak sepupu sepapat sebelah ayah aku
kitorang lebih close sebelah ayah sebenarnya
tapi tak bermakna sebelah mak tak close
cume lebihhhh belah ayah
dont no why
maybe dari kecik lagi kut sentiasa bersama-sama...
ntah lah....harap2 kekal sampai tua la macam ni


adik beradik sebelah ayah except yang paling kiri...
hehehehe
tapi dalam kategori adik berdik jugak lah...



yang tudung merah tu orang paling kuat dalam menjayakan bbq malam tu
tq cek su...


  
geng bakoooo


birthday boyyyy
yang baju hitam tu kesayangan ayah aku tu
kire anak sedara kesayangan lah...

ok tu je nak cerita
harap2 aktiviti ni dapat diteruskan lagi dimasa masa akan datang
inshaAllah...
semoga silaturahin antara kami jugak sentiasa terpelihara dan dirahmati olehNYA selalu
sayang semua walaupun i tak makan kambing 
hahahahaa...

Wednesday, July 13, 2016

ganti puase day 1

Alhamdulillah..
semalam dah settle ganti puasa untuk hari yang pertama
ade 13 day to go...
hurmmmm tahun ni paling banyak rasenye aku tinggal puasa
nak buat macam mane...period aku memang tingtong sesangat
last datang period utuk tahun ni dalam bulan 2 ke bulan 1 macam tu lah
aku bajet aku puase penuh tahun ni
tup2 hari yang ke 17 tu,,,dah nak asar...aku dah rase lain macam
menjelma jugak setelah 3 4 bulan dia menghilang
jawabnye sampai ke raya lah cutiiiii
mencikkkkkk....

ari ni pun aku puasa lagi
inshaAllah nak cuba habiskan puasa ganti ni dalam bulan syawal ni jugak
harap2 doa aku diperkenankanlah yer
bukan ape,,,malas dah nak mengejar2 nak masuk ramadhan tahun depan plak
lagipun aku nak jadi macam zaman aku bersekolah dulu
oiiii...zaman tu lah aku rase aku paling takde dosa
hehehhee
mane taknye...sembahyang 5 waktu berjemaah,,,habis puasa lepas raya terus ganti
selalu mengaji...pakai tudubg labuh
huhu...zaman penuh kesucian...
tapi sekarang bukan lah kate aku jahat sangat
cuma laghooo sangat sekarang ni
inshaAllah,,,slow2 bertatih kembali ke pangkal jalan...

semalam dan lah masak mee basah
aku syak aku dah pandai sangat dah buat mee basah ni
hahahaha...puji diri sendiri nampak
takdelah...daripada tak pandai dah pandai dah sekarang ni
pandai dah nak ejas2 air banyak mane nak
garam banyak mane,,cili banyak mane
pendek kate laki aku kate lebih sedap dari kedai lagi :P ;P :P
laki aku lah kate
bak kate jihan...resipi memikat suami...SUAMI KITA AJERRRRR!!!!!
hahahhahha
setakat mee basah je pun...sembang2 kosong...aci lah kan
tak de unsur2 riak ke hape ni...


mane nak dapat mee basah yang bergolek2 sotong ayam dan seangkatannye melainkan buat sendiri
kalu kat kedai dah ad 3 ketul tu dah kira ok dah tu
ehhhh..terpuji lagi mee buatan sendiri...


ni plak ubat pelawas
hahahha
makan jer...2 minit pastu dah meronta ronta perut i ni
padahal dasar sangat perut ni...macam2 makan..pastu salahkan epal asamboi plok

so...arini egat nak masak mee hoon soto
tapi ade je barang yang tak cukup
lagi plak mase balik dari opis ni memang aku rase tak dan lah nak buat
maybe esok boleh kutttt...sebab esok khamis balik awal sikit dari hari-hari biasa
harap2 tercapai lah apa yang diidamkan tu

ni salah biras aku lah ni..
dia up sangat gambar soto dalam insta..kan aku dah terliur
hahahaha..
mulut selera buaya...lagi nak salahkan orang...
 :P

bye..
 #13 day to go
#fightinggggg

Tuesday, July 12, 2016

Raya 2016

salam semua
hari ni i dah masuk kerja pun
malas sesangat sebenarnya
kalu ikutkan...nak je aku cuti lagi...lagi dan lagi
hahahhahah
kerja sendiri lah jawabnya kalu ari2 nak cuti
tak puas beraya ke acaner pun tak tahu ni...

so acaner raya korang semua
hope ok lah yer,,,bergembira bersama menikmati hari raya dengan yang tersayang
aku????...biase2 je...sambut lah sesederhana seadanya...
ginilah...dah tua2 ni...hahahahha
cume tahun ni aku terasa sangat bersyukur
rase takdelah terasa sempit sangat
pendek kata boleh lah nak berbelanja lebih sikit untuk kedua2 keluarga
ntahlah...rase mcm selalu je tak de duit...tapi ok je plak aku rase
Alhamdulillah...dimurahkan rezeki untuk aku dan keluarga tahun ni
aminnnnn...

harap2 tahun depan bertambah lagi lah rezeki untuk kami laki bini
inshaAllah..




Alhamdulillah,,,4 tahun raya bersama
walaupun masih berdua...aku tetap bahagia
bahagia boleh dicipta kan...so ....xyah nak mikir banyak2 sangat
hehehee

tahun ni tema warna hijau
rase cantik plak...n dah jatuh cinta pun kat warna hijau ni :P

sekali aku nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri...maaf zahir dan batin
nanti kalo aku rajin...akan ade lagi entry pasal raya ni
kalo rajin (ayat biasa)

*laki aku dah ade tema untuk raya tahun depan...acaner????

inshaAllah bang...kalo dipanjangkan umur n dimurahkan rezeki,,,
akan terlaksana apa yang awak angankan.....

byeeeeeeeee...

Sunday, July 3, 2016

Tak Cukup

selamat pagi
awal beno datang kerja ari ni
huhuhu
Ramadhan bakal berlabuh 2 3 hari lagi
cepat plak rasa berlalu bila dah nak penghujung2 ni
aku plak rase macam tak cukup masa dah nak buat itu ini
malas datang kerja pun ye jugak ni
penangan nak sambut raya agaknya kan..
tapi tak delah sebab macam tu pun

ok lah...saje membebel awal pagi

to be continue..inshaAllah...